Nabídka bytů

Byt 609/11
4+kk
109,7 m²
Byt 609/12
4+kk
107,6 m²

Stáhněte si

Booklet

GDPR

Zásady ochrany osobních údajů

Přečtěte si prosím, jak pracujeme s Vašimi osobními údaji, které nám předáváte.

Kdo s Vašimi údaji pracuje a jak nás můžete kontaktovat

Správcem osobních údajů In.Spira Arte s.r.o., IČ: 17116295, sídlem Milínská 193, Příbram III, 261 01 Příbram (My). Můžete nás kontaktovat na adrese sídla nebo emailem vesely@in.spira.li.

​Proč s Vašimi údaji pracujeme

​Pracujeme s Vašimi osobními údaji za účelem jednání o uzavření smlouvy a, je-li smlouva uzavřena, za účelem plnění smlouvy, plnění právních povinností (například účetnictví) a uskutečnění našich oprávněných zájmů spočívajících zejména ve zjišťování, uplatňování a prokazování právních nároků a obraně před uplatněnými právními nároky. Vaše osobní údaje můžeme v tomto případě rovněž zpracovávat za účelem uskutečnění našeho oprávněného zájmu spočívajícího v nabízení našich produktů a služeb. Identifikační údaje, zejména Vaši IP adresu, ukládáme rovněž za účelem uskutečnění našeho oprávněného zájmu spočívajícího v ochraně před kybernetickými útoky. Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je zde uskutečnění našeho oprávněného zájmu.

​Jak dlouho budeme s údaji pracovat

​Pokud nás kontaktujete jako zástupce potenciálního klienta, pracujeme s Vašimi osobními údaji po dobu 90 dnů za účelem jednání o uzavření smlouvy. V případě, že dojde k uzavření smlouvy, pracujeme s Vašimi údaji po dobu trvání smlouvy a po dobu nezbytnou pro realizaci všech nároků z takové smlouvy, zpravidla po dobu tří let po jejím ukončení.

​Jaké Vaše údaje zpracováváme

Jste-li zájemcem o naše služby, zpracováváme Vaše osobní údaje proto, abychom Vám učinili nabídku služeb. Jste-li již naším klientem/klientkou, zpracováváme Vaše osobní údaje za účelem správy smluvního vztahu, který s Vámi máme nebo jsme měli uzavřen. V obojím případě můžeme Vaše osobní údaje využít také k marketingovým a obchodním účelům (zasílání obchodních sdělení, přehled o využívání našich služeb apod.). Tyto účely a pravidla, která pro ně uplatňujeme, jsou rozvedeny níže.

Jak Vaše údaje zpracováváme

​Vaše údaje zpracováváme manuálně i automaticky, zejména v evidenci smluv a serverových záznamech.

Komu můžeme Vaše údaje předat

​Vaše údaje můžeme předat zpracovatelům, kteří nám poskytují IT, marketingové a další podpůrné služby. S vašimi údaji se bude pracovat jen v EU, kde je zajištěna jejich ochrana. 

​Cookies

​Tato stránka využívá cookies k vylepšení uživatelského zážitku pro procházení stránky. Z těchto cookies jsou cookies kategorizované jako nezbytné ukládány na Vašem prohlížeči, protože jsou nezbytné k fungování základních funkčností stránky.

Nezbytné

Nezbytně nutné cookies zajišťují funkce, bez nichž nelze využívat naše webové stránky tak, jak máte v úmyslu. Tyto cookies shromažďují a uchovávají pouze anonymní informace, a nemohou sledovat váš pohyb na jiných webových stránkách. Používáme také cookies třetích stran, které nám pomáhají analyzovat a porozumět, jak používáte stránky, k ukládání uživatelských preferencí a poskytování obsahu a reklam, které jsou pro uživatele relevantní. Dalším používáním této stránky s tím souhlasíte. 

Funkční

Funkční cookies umožňují našim webovým stránkám uchovávat dříve poskytnuté údaje a tak vám nabízet lepší a individualizované funkce. Tyto cookies shromažďují a uchovávají pouze anonymní informace, a nemohou sledovat váš pohyb na jiných webových stránkách.

Analytické

Analytické cookies umožňují porozumět, jak návštěvníci interagují s našimi stránkami. Tyto cookies poskytují informace k měření, počtu návštěvníků, míru okamžitého opuštění, zdroj návštěv atd.

Výkonnostní

Výkonnostní cookies shromažďují informace o tom, jak lidé naše webové stránky používají, a s jejich pomocí můžeme zlepšovat atraktivitu, obsah a funkčnost našich stránek. Tyto cookies nám například pomáhají zjistit, zda uživatelé navštívili nějaké podstránky našich webových stránek, a které, a jaký typ obsahu je pro uživatele předmětem zvláštního zájmu.

Reklamní

Reklamní cookies jsou využívány k tomu, aby uživatelům byla zobrazována přizpůsobená reklama na základě toho, jaké stránky předtím navštívili, a k analýze efektivnosti reklamní kampaně.

Jaká jsou Vaše práva

​Právní předpisy na ochranu osobních údajů Vám zaručují různá práva v oblasti ochrany osobních údajů: V rozsahu, v jakém Vám to garantují předpisy na ochranu osobních údajů – zejména GDPR – můžete od nás požadovat přístup k Vašim osobním údajům (tedy informace o tom s jakými Vašimi konkrétními údaji pracujeme a jak s nimi pracujeme), omezení zpracování Vašich údajů (to znamená, že údaje sice zatím nevymažeme, ale nebudeme s nimi pracovat) a jejich opravu a výmaz (vždy pokud jsou pro to splněny zákonné podmínky), dále můžete vznést námitku proti zpracování a můžete využít práva na přenositelnost údajů. Pro uplatnění jakéhokoliv z těchto práv nás kontaktujte prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů – nejjednodušší je poslat nám email na vesely@in.spira.li a my Vám rádi pomůžeme s uplatněním Vašich práv. Pokud byste se domnívali, že zpracováním Vašich osobních údajů porušujeme právní předpisy, můžete podat stížnost u národního dozorového úřadu (Pro ČR www.uoou.cz).